STI – szexuális úton terjedő fertőzések

STI

STI – Sexually Transmitted Infections

A kifejezés a szexuális úton terjedő betegségek és fertőzések együttesét jelenti, amelyek szexuális érintkezéssel kerülnek átadásra.

Ki érintett benne?

Mindenki, aki szexuális életet él.

A fertőzésnek mindenki ki van téve, nemtől és szexuális orientációtól függetlenül. Egy fel nem derített és tünetmentes fertőzés komoly problémát okozhat a gyermekvállalás előtt állóknak, a felelős szexuális életet élő párkeresőknek, a komoly kapcsolatban elköteleződőknek, a partnereiket gyakran váltóknak és persze azoknak is, akik már tüneteket észlelnek magukon.

Bármelyik célcsoportot is nézzük, a tudatosság fontos: tisztában lenni saját szexuális egészségünkkel éppen úgy hozzátartozik a mindennapokhoz, mint az egészségünket érintő legalapvetőbb információk.

A megelőzés a cél

Kerüljük el a későbbi, akár súlyos szövődmények kialakulásához vezető megbetegedéseket! Önmintavételes vizsgálatainkkal mostantól gyorsan és egyszerűen van erre lehetőség.

Kilenc vizsgálati csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy a leggyakrabban előforduló szexuális úton terjedő betegségeket okozó kórokozókat komplexen vizsgáljuk, a maximális biztonság érdekében szerológiai vizsgálattal kiegészítve.

Basic vizsgálati csomagjainkban a 4 legyakrabban előforduló kórokozót vizsgáljuk, Extra vizsgálati csomagjainkban a leggyakoribb STD kórokozókat és a magas kockázatú HPV fertőzést, maxi vizsgálati csomagjainkat a még átfogóbb eredmény érdekében szerológiai (vérminta) vizsgálattal egészítettük ki.

Mert egészségesnek lenni szexi.

product in comparison